Hjem / Internasjonalt / Nyheter / Rkk kazakhstan - branch office åpnet i ust kamenogorsk 22 november 2010  

RKK Kazakhstan - Branch office åpnet i Ust Kamenogorsk 22 November 2010

30. november 2010

Mandag 22. november 2010 ble RKKs kontor i Ust-Kamenogorsk høytidelig åpnet av den norske ambassadøren i Kazakhstan Dag. M . Halvorsen. Samtidig ble etableringen av stiftelsen Kazakh-Norwegian Fund markert.

RKKs administrasjon i Ust-Kamenogorsk hadde sammen med regionale myndigheter (Akimat) lagt opp et omfattende program for dagen. Sammen med RKKs ledelse besøkte ambassadøren Akimatet i Ust-Kamenogorsk og hadde samtaler med Akim og flere viseakim.

Neste post på programmet var besøk til Nurgaliev College hvor RKKs kontorer er lokalisert. Her foretok ambassadøren en offisiell åpning av kontoret assistert av RKKs direktør i Kasakhstan, Svetlana Borodulina. Ambassadør Halvorsen fikk så en omvisning på skolen og en orientering om virksomheten i RKKs kontorer.

Deretter fortsatte arrangementet i aulaen til Voc. School No5 der det var invitert en rekke gjester fra hele Øst Kazakhstan-regionen. Åpningstalen ble holdt av ambassadør Halvorsen og han ble etterfulgt av en rekke talere fra offentlig sektor og privat næringsliv i regionen.

Programmet fortsatte med bedriftsbesøk og en offisiell middag om kvelden.

2010-11 Kaz office opening collage 01