Hjem / Internasjonalt / Nyheter / Angola kontoret besøkte fmc lærlingler i luanda, angola  

Angola kontoret besøkte FMC lærlingler i Luanda, Angola

14. september 2011

Den 1. september besøkte representanter fra MAPESS-RKK Prosjektkontoret og CINFOTEC prosjektets første lærlinger på verkstedet til FMC i Sonils Base i Luanda, Angola. Første runde med Hydraulikk- og Sveisekurs ble avsluttet i juli i år, og FMC tok så imot 10 sveisestudenter og 1 hydraulikk student gjennom Prosjektets Lærlingeprogram. Studentene begynte sin lærlingeperiode hos FMC den 18. juli og vil ha praksis hos bedriften i 3 måneder.

Siden FMC utfører en type sveising som er unik i Angola (orbital sveising), valgte bedriften først å kjøre studentene gjennom en periode med klasseroms undervisning. Deretter får de 10 sveise studentene sin praksis i produksjonsavdelingen, mens hydralikk studenten primært får sin trening i vedlikeholds avdelingen.

Lærlingene uttrykte stor tilfredshet med mottakelsen de har fått hos FMC. De setter pris på denne muligheten til tilegne seg profesjonell erfaring og til å vise fram sine ferdigheter for en potensiell arbeidsgiver.

RKK MAPESS FMC visit-project trainees

Nestleder for Prosjektkontoret, Anita Rapp, sammen med Prosjektets lærlinger hos FMC

Angola Mapess_visit FMC_trainees

Domingos da Conceição João Gaspar, sveise instruktør ved CINFOTEC, fikk en liten innføring I orbital sveising av en FMC arbeider